Vă mulțumim pentru interesul acordat serviciilor noastre!

Identificarea comerciantului online

Serviciul www.flowermag.ro este oferit de  FLOWER MAG SRL

Date de contact :

office@flowermag.ro

+40 (754) 530 049
Ioan Budai Deleanu, nr 21, Sibiu, Romania

CUI 41492903
RC: J32/1555/2019

Banca Transilvania
RO04 BTRL RONC RT05 1165 7901

www.flowermag.ro este un serviciu de comerț electronic / comerț online / prin internet. Achiziția produselor se face pe bază comenzilor primite pe site sau prin telefon. Produsele comercializate de www.flowermag.ro sunt produse noi.

Folosirea (vizitarea sau cumpărarea produselor) prezentate pe www.flowermag.ro sau prin telefon /chat/e-mail reprezintă acceptarea implicită a următorilor termeni și condiții:

Pentru folosirea în cele mai bune condiții a site-ului, se recomanda citirea cu atenție a termenilor și condițiilor. Ne asumăm dreptul de a face modificări ale acestor prevederi fără o altă notificare.

Imaginile produselor prezentate în florăria online sunt cu titlu de prezentare. Acestea pot diferi uneori față de produsul final prezentat, în funcție de disponibilitatea florilor cu care lucrăm. Serviciul nostru include comunicări cu caracter administrativ și comercial care va vor fi trimise în momentul în care decideți să va înregistrați ca utilizator.

www.flowermag.ro își rezervă dreptul de a opera oricând, orice modificări asupra prețurilor și datelor tehnice prezente pe site-ul www.flowermag.ro, fără o înștiințare prealabilă. Datele tehnice prezente pe site-ul www.flowermag.ro au caracter informativ și nu reprezintă o obligație contractuală. Anumite fotografii de pe site-ul www.flowermag.ro sunt cu titlu de prezentare și pot există diferențe între acestea și produs.

Sunteți de acord și acceptați că, fără nici o notificare prealabilă, putem șterge sau adăuga orice informație pe site, întrerupe orice activitate pe site sau arhivă din conținutul site-lui, iar în cazul în care se fac referiri la alte site-uri nu garantăm și/sau confirmăm sub nici o formă tipul de informație pe care îl veți găsi pe aceste site-uri. Rămâne la aprecierea dvs. dacă vizitați sau nu aceste site-uri sau luați sau nu în considerare informația găsită acolo.

Livrarea comenzilor se face de Luni până Sâmbătă între orele 08:00 și 20:00. În funcție de ora la care se efectuează comanda și de adresa de destinație, buchetul de flori sau aranjamentul împreună cu cadoul (dacă este cazul) va ajunge în maxim 6 ore. La livrările din timpul weekend-ului (Sâmbăta și în cazuri excepționale Duminica: sărbători legale și sau solicitări anterioare acceptate) confirmarea plătii trebuie primită cel târziu vineri la ora 18:00 (în cazul în care plata se face prin transfer bancar).

Obligațiile dumneavoastră de înregistrare

În utilizarea serviciului, dvs. sunteți de acord să furnizați informații adevărate, corecte, actuale și complete despre dvs., așa cum sunt acestea specificate în secțiunea de înregistrare ca utilizator și sunteți de acord să furnizați aceste informații corect și complet. În situația în care considerăm, că această obligație nu este respectată de către dvs., ne rezervăm dreptul să vă blocăm accesul, pe perioadă determinată sau nedeterminată, la utilizarea serviciului fără nici o notificare prealabilă.

Drepturi de autor

Toate imaginile produselor prezentate pe www.flowermag.ro sunt proprietate a FLOWER MAG SRL. Preluarea lor fără acordul nostru în scris este ilegală și va fi semnalată ca atare.

Politica de refuz/acceptare a comenzii

Pot apărea situații în care compania noastră să refuze o comandă fără a oferi explicații. În aceste situații se va anula sau rambursa plata respectivei comenzi prin aceeași metodă de plată folosită de client.
Toate prețurile afișate pe site sunt finale.

Un exemplu de comandă eronată este o comandă în care nu au fost completate corect și real toate câmpurile de livrare din formularul de comandă sau adresa destinatarului nu este prezentată complet/corect. 

Procesul de calcul al valorii transportului este complet automatizat și este completat automat pe baza informațiilor introduse în următoarele câmpuri: Adresă destinatar, Județ destinatar, Cod poștal destinatar, Localitate destinatar.

In cazul in care unul dintre câmpuri conține date eronate/nereale, calculul valorii transportului se va denatura. Ne rezervăm dreptul de a refuza comenzile sosite cu informații eronate sau nereale sau ne rezervam dreptul de a modifica comanda cu costurile corecte de transport. 

Anularea sau schimbarea comenzii de către client

Vă puteți răzgândi în legătură cu comanda plasată cu minim 8 ore înainte de data livrării. Anularea comenzii se va face prin telefon la +40 (754) 530 049.
Dacă o comanda a fost deja transmisă în producție atunci ea nu mai poate fi anulată! Întotdeauna încercam să acomodăm orice cerință de ultim moment,  însă nu putem garanta decât schimbările transmise cu 8 ore înaintea livrării.
Vă rugăm de asemenea să luați în considerare că în perioadele cu comenzi intense (Crăciun, 1-8 martie, Sf. Valentin, Paște, etc.) nu garantăm posibilitatea de a anula comenzile cu mai puțin de 24 ore până la data livrării.

În aceste perioade aglomerate, perioada de livrare este posibil să fie prelungită. Vom încerca să semnalăm acest lucru ca atare printr-un mesaj pe pagina magazinului online pentru informarea corectă a dvs.

Rezolvarea problemelor legate de plată

Decizia de a cumpără flori online pe https://flowermag.ro este una sigură având în vedere că tranzacțiile sunt efectuate prin procesatorul de plată www.mobilpay.ro iar site-ul este securizat prin certificat SSL. Există posibilitatea ca uneori să apară erori în cadrul procesului de plată (tranzacția cu cardul) care să întârzie acceptarea comenzii de către noi. În cazul unui mesaj din partea băncii sau din partea noastră legat de plată va rugăm să ne contactați la +40 (754) 530 049.

Plățile prin ordin de plată făcute în afara orelor de program și eventualele probleme care pot apărea pot întârzia comanda și, deși regretăm orice întârziere, nu deținem controlul acestor situații și nu vom opera rambursarea plătii.

Aranjamente deteriorate

Aranjamentele florale sunt transportate cu mare atenție și sunt alcătuite din materie primă de calitate. Se poate însă întâmpla în foarte rare ocazii ca aranjamentele să nu ajungă în cea mai bună stare la destinatar. Dacă totuși acest lucru se întâmplă vă rugăm să ne contactați pentru a va rambursa plata sau pentru a vă oferi o nouă livrare gratuită pentru o data ulterioară.

Aranjamente florale și disponibilitatea lor în funcție de anotimp

În cazul în care nu există în stoc sau calitatea florilor primite de la furnizorii noștri nu este la standardele cerute de noi, ne rezervăm dreptul de a schimba respectivul sortiment cu unul echivalent ca stil și de aceeași valoare sau mai mare. Dacă schimbarea este majoră, vom încerca să vă contactăm pentru acord, de aceea vă recomandăm să vă creați un cont de client înainte de a plasa comanda pentru a ușura comunicarea cu dvs.
Plantele de suport (frunze, verdeață) și vasele pot fi schimbate fără înștiințare anterioară având în vedere că ceea ce este afișat pe site este cu titlu de prezentare.
Dacă nu reușim să va contactăm prin canalele folosite în comunicarea anterioară cu dumneavoastră, va trebui să considerăm că avem acordul dvs. implicit.

Regimul ofertelor speciale

Ocazional, putem oferi produse cu preț redus. Aceste oferte sunt valabile numai în perioada menționată și nu constituie o ofertă permanentă.
Dacă un client cumpără un produs care devine subiectul unei oferte reduse ulterior, prețul la momentul achiziției are prioritate. Nu putem face reduceri pentru produse deja cumpărate.

Securitatea Datelor Personale

Datele dvs. personale vor fi folosite numai în scopul declarat al acestui site. Informațiile din formularul de comandă vor fi folosite pentru a vă trimite confirmarea comenzilor, eventualele promoții, buletinele informative periodice etc.

Ne obligăm să nu facem publice sau să nu vindem bazele de date conținând informații referitoare la datele personale ale clienților noștri.

Înregistrarea ca membru, parolă și calitatea de membru

Pentru înregistrarea ca membru pe acest website va fi solicitat un nume de utilizator (adresă de e-mail) și o parolă. Sunteți responsabil(ă) de păstrarea în siguranță a parolei de acces de membru al acestui site, orice activitate desfășurată sub numele dvs. de utilizator fiind integral în responsabilitatea dvs.

Condiții de returnare

Ne dorim sa fiți pe deplin mulțumit atunci când cumpărați flori și cadouri online. Dacă nu sunteți încântat de cadourile cumpărate(cu excepția produselor perisabile și/sau alimentare), le puteți returna și noi vă vom înapoia contravaloarea produselor comandate.

Legislația din România prevede: Consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantului că renunță la cumpărare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 10 zile lucrătoare de la primirea produsului. Clienții florăriei Flowermag pot returna produsele cumpărate (cu excepția produselor perisabile și/sau alimentare), în ambalajul original, în termen de 10 zile lucrătoare de la primire fără penalități și fără invocarea vreunui motiv. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind același serviciu de transport cu care s-a făcut expedierea sau prin curier rapid.

Clienții florăriei online Flowermag, au conform legislației române în vigoare, dreptul de a returna produsele achiziționate fără a invoca nici un motiv.

 • Clienții  florăriei online Flowermag au posibilitatea de a returna  produsele care nu sunt perisabile și/sau alimentare. În consecință, florile, aranjamentele florale si dulciurile nu se pot returna. Se pot returna numai jucăriile, vazele și coșurile cadou, ghivecele, decorațiunile etc…

Pentru returnarea produselor neperisabile:

 • Returnarea se face prin trimiterea produselor la Flowermag, pe adresa: Ioan Budai Deleanu, nr 21, Sibiu, Romania. Nu se acceptă returnări de produse prin serviciul de curierat oferit de Poșta Română.
 • Costurile aferente returnării produselor vor fi suportate de client în momentul expedierii, în caz contrar se refuză primirea coletului.
 • În colet se trimit documentele primite inițial, precum și o adresă semnată de client, care notifica returnarea produsului/produselor și solicită returnarea sumei plătite, indicând contul și banca unde se vor returna banii.
 • Coletul trebuie trimis pe adresa mai sus menționată în maxim 10 zile lucrătoare din momentul recepționării comenzii.

Flowermag.ro va înapoia contravaloarea comenzii în cel mult 14 de zile de la data denunțării în scris a contractului. Sumă înapoiată cât și condițiile de returnare nu includ cheltuielile de transport.

În urmă intrării în vigoare a OUG 34/2014, consumatorii au dreptul de a renunța la cumpărare în termen de 14 zile calendaristice de la data intrării în posesia fizică a produsului. Clientul trebuie să ne anunțe prin mail, telefon, SMS, verbal etc.

Am creat un model de formular de retragere, pe care vi-l oferim aici: formular retragere

Garanțiile oferite de noi

Pentru produsele și serviciile care se află sub controlul nostru vă oferim garanția rambursării totale a plății sau vă returnăm contravaloarea sub forma unor vouchere cadou, dacă:

 • Nu s-a făcut livrarea la data agreată cu dumneavoastră din motive care au ținut strict de florăria noastră
 • Livrarea a întârziat la data agreată.
 • Produsele primite de destinatar au fost deteriorate. Vă putem rambursa contravaloarea plății în condițiile returnării produsului deteriorat.
 • Nu putem să onorăm comanda dvs. din motive ce țin de noi, vă vom returna contravaloarea plăț
 • A fost livrat produsul greșit. O să va rugăm să ne semnalați greșeala, iar noi vom retrimite comanda către destinatar.

Dorim să vă reamintim că singurele opțiuni de reconciliere sunt rambursarea sumei plătite sau vouchere cadou pentru achiziții viitoare, orice altă formă de compensare nu este subiect de negociere.

În cazul returului din motive ce nu țin de Flowermag și dacă transportul a fost achitat de Flowermag, se va reține contravaloarea transportului și a comisionului bancar plătit de Flowermag atât pentru încasare cât și pentru plată.

Produsele comercializate pe site-ul www.flowermag.ro beneficiază de garanție în baza Ordonanței nr. 21/1992, Legea 449/2003 și O.G. 174/2008, dacă acestea nu constituie produse perisabile: flori, plante, produse alimentare.

Toate bunurile comercializate de către www.flowermag.ro beneficiază de condiții de garanție conforme legislației în vigoare și politicilor comerciale. Bunurile sunt noi și provin din surse autorizate de fiecare producător în parte.

www.flowermag.ro acordă o atenție deosebită produselor și serviciilor oferite și garantează pentru calitatea acestora. Clienții www.flowermag.ro vor avea tot suportul necesar în cazul dorinței de returnare a unui produs.

Recenzii, comentarii, comunicări și alte tipuri de conținut
Utilizatorii pot posta recenzii, comentarii sau alte tipuri de conținut; pot trimite sugestii, idei, pot pune întrebări, pot propune articole sau alte tipuri de materiale, atâta timp cât conținutul acestora:

 • nu este ilegal, obscen, amenințător, defăimător, nu încalcă dreptul la intimitate sau legea cu privire la protejarea proprietății intelectuale;
 • nu conține viruși informatici, comunicări comerciale, politice, care instigă la ură sau intoleranță pe motive etnice, religioase, rasiale, de orientare sexuală, mesaje colective sau alte forme de „spam”.

În vederea postării de recenzii, comentarii, comunicări și alte tipuri de conținut, nu puteți folosi adrese de e-mail sau identități false. www.flowermag.ro își rezervă dreptul, dar nu are obligația de a elimina sau edita toate tipurile de conținut postate de către utilizatori și nu are obligația de a revedea periodic acest conținut. Odată cu postarea de recenzii, comentarii, comunicări și alte tipuri de conținut pe www.flowermag.ro, transmiteți (în afară cazurilor în care Societatea indică altfel), drepturile de proprietate intelectuală, în mod neexclusiv, perpetuu, irevocabil, asupra materialelor postate. Societatea are dreptul de a modifica, reproduce, transmite, adapta, publica, distribui materialele postate de către utilizatori, prin orice mijloc de comunicare, din orice țară.

Prin postarea de recenzii, comentarii, comunicări și alte tipuri de conținut pe www.flowermag.ro, cedați dreptul Societății de a folosi numele dvs. în relație cu materialele postate; garantați că dețineți sau controlați într-o altă formă dreptul de proprietate intelectuală asupra materialelor pe care le postați, că materialele postate nu violează niciuna din condițiile de postare ale recenziilor, comentariilor, comunicărilor și alte forme de conținut din partea utilizatorilor www.flowermag.ro.

www.flowermag.ro are dreptul, dar nu obligația de a monitoriza, edita sau șterge orice tip de conținut sau activități ale utilizatorilor pe site.

www.flowermag.ro nu este responsabil și nu își asumă responsabilitatea pentru niciunul dintre materialele postate de către alte terțe părți pe site.

www.flowermag.ro are dreptul de a nu publica toate comentariile și articolele propuse de către utilizatori.

Limitare de responsabilitate

Companiile, produsele sau serviciile menționate în articolele publicate sunt mărci înregistrate ale companiilor respective. Utilizarea oricărui nume de marcă înregistrată este realizată doar în scopul analizei și nu constituie reclamă pentru compania respectivă.

Nu vom fi responsabili în fața nici unei persoane sau companii care folosește sau se bazează pe informații sau opinii neconforme conținute de acest site. De asemenea, nu vom fi răspunzători pentru: orice fel de prejudiciu (direct, indirect, accidental sau nu) ce rezultă din folosirea sau din incapacitatea de folosire a informației prezentate pe site, orice tip de erori sau omisiuni în conținut care pot conduce la orice fel de pierderi sau orice tip de informație eronată completată in contul de client sau la plasarea comenzii.

Informațiile pot fi reproduse prin tipărire numai pentru uz personal. Informațiile nu pot fi reproduse, distribuite sau transmise altei persoane sau încorporate în orice fel într-un alt document sau material fără permisiunea prealabilă scrisă a autorilor lor.

Dispute și Conflicte

Orice tentativă de acces neautorizat la site și orice încercare de fraudă va fi raportată autorităților competente. Orice conflict apărut între companie și clienți se încearcă a fi rezolvat pe cale amiabilă prin înțelegere între cele două părți. În cazul în care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale din România din acest domeniu iar soluționarea conflictelor este de compentența instanțelor din România.

Serviciul poate fi întrerupt de către proprietari sau administratori în orice moment fără nici o notificare prealabilă și fără nici un fel de pretenție de orice fel din partea dvs.; prin intermediul serviciului nu se oferă nici un fel de garanție sau certitudine altele decât cele în mod expres specificate în acești termeni de oferire a serviciului; sunteți direct și deplin responsabil pentru orice activitate și/sau conținutul oricărei date, informații, imagini, text, înregistrări audio sau video sau a oricărei alte contribuții pe care o faceți și/sau o faceți disponibilă și/sau o transmiteți în condițiile prezenților termeni ai serviciului;

Forța majoră exonerează de răspundere partea care o invocă în condițiile legii; nu suntem responsabili și nu putem fi ținuți responsabili în nici un fel, direct sau indirect, pentru orice pagubă și/sau problemă directă sau indirectă, de orice natură, că urmare a folosirii serviciului.

 www.flowermag.ro, afiliații și/sau în general furnizorii de produse sau servicii către www.flowermag.ro nu pot fi făcuți responsabili pentru nicio întârziere sau eroare rezultând direct sau indirect în cauze care nu depinde de voința www.flowermag.ro. Această exonerare include, dar nu se limitează la: erorile de funcționare a echipamentului tehnic de la www.flowermag.ro, lipsa funcționării conexiunii la internet, lipsa funcționării conexiunilor de telefon, virușii informatici, accesul neautorizat în sistemele www.flowermag.ro, erorile de operare, erorile prezentate de către clienți in formularele de comanda precum și cazurile de forță majoră stipulate de legislația în vigoare.

Ultima editare: 28.11.2019

Inchide meniul
×

Coșul meu