Unde și când livram ?

Livrarea buchetelor de flori prin FLOWERMAG se face în mod GRATUIT în toate localitățile mari din Romania, de Luni până Sâmbătă între orele 08:00 și 20:00.

În funcție de ora la care se efectuează comanda și de adresa de destinație, buchetul de flori sau cadoul va ajunge în maximum 6 ore din momentul confirmării plății.

Tarife de livrare

Transportul este GRATUIT pentru livrarea buchetelor de flori în orice localitate din Romania.

Livrarea buchetelor de flori prin FLOWERMAG se face în maxim 6 ore de la confirmarea plătii comenzii; dacă din cauze ce nu țin de FLOWERMAG comanda de flori nu poate fi livrată, ea rămâne procesată și disponibilă la livrare timp de 48 de ore. Dacă în acest timp livrarea nu a putut fi făcută (din cauze ce țin strict de disponibilitatea destinatarului), comanda se anulează automat după 48 de ore, fără posibilitatea de returnare a plătii.

Politica de substituire:

Suntem dedicați livrării comenzilor exact așa cum sunt prezentate pe site. Însă se poate întâmpla ca datorită sezonalității florilor sau datorită stocului acestora, anumite varietăți de flori să nu fie disponibile. În acest caz, comanda va fi executată cu flori de valoare și frumusețe cel puțin egale cu cele comandate, cu o culoare cât mai apropiată sau cu o specie de floare cât mai apropiată de cea comandată. În toate cazurile în care substituția este necesară, vom păstra întotdeauna valoarea și integritatea produsului general și vom fi în permanentă legătură cu dvs.

De asemenea, va rugăm să luați în considerare faptul că vasele, vazele, coșurile sau alte recipiente prezentate în imagini sunt doar cu titlu de prezentare și pot diferi în funcție de stocurile disponibile. Ne rezervăm dreptul de a face aceste modificări fără a fi nevoiți să anunțăm în prealabil clientul, acestea însă nu vor afecta negativ sub nici un aspect buchetul sau aranjamentul floral ales.

Inchide meniul
×

Coșul meu