Cum plătesc aranjamentele și buchetele de flori pe flowermag.ro ?

Vă punem la dispoziție multiple metode de plată, simple și flexibile:

1. Plata cu un card bancar: cea mai simplă și mai rapidă metodă de plată. Sunt acceptate la plată cardurile cu siglă Visa, Visa Electron, Mastercard, Maestro, American Express, JCB, Diners Club, atât internaționale cât și locale, de debit sau de credit. Procesul este total securizat și se realizează prin platforma Mobilpay, datele nefiind stocate pe serverele noastre. Deși suma de plată este afișată în RON, puteți utiliza și carduri emise în orice altă monedă, conversia făcându-se automat la cursul băncii dvs. din momentul respectiv.

Doar în cazul plătii cu cardul sau prin PayPal confirmarea este instantanee, iar comandă va fi procesată imediat.

La finalizarea plății vă vom afișa factura proformă aferentă comenzii.

2. Plata cu Paypal: pentru plata cu Paypal este necesar să aveți un cont Paypal. În ultimul pas de comandă va rugăm selectați „Plătește cu Paypal” iar după ce apăsați  „Finalizează comanda”  veți fi redirecționat către site-ul www.paypal.com afișând formularul de plată pentru comanda ta. La finalizarea plății vă vom afișa factura proformă aferentă comenzii efectuate.

3. Prin transfer bancar în contul nostru (ordin de plată): dacă sunteți titularul unui cont bancar, puteți face transfer din contul dvs. direct în contul nostru, prin sistemul online banking sau la ghișeul băncii la care dețineți contul. În cel mai scurt timp de la finalizarea comenzii veți primi pe e-mail factura proformă, unde veți găsi toate detaliile pentru efectuarea plății.

Vă aducem la cunoștință că pentru a putea onora comanda dvs. trebuie să vedem plata în contul nostru, fapt care ar putea întârzia livrarea comenzii cu până la 48 de ore în cazul plății dintr-o altă bancă decât Banca Transilvania.

De aceea nu ne asumăm responsabilitatea întârzierilor cauzate de selecția acestei metode de plată. Pentru a asigura procesarea rapidă a comenzii, vă recomandăm să folosiți plata online prin card bancar sau plata prin Paypal.

Comanda va fi procesată doar după ce vom primi confirmarea de plată pe e-mail (comenzi@flowermag.ro). Vă rugăm să completați la explicații de plată informațiile din factura proformă (ID comandă, produs comandat).

4. Prin depunere numerar la ghișeul oricărei sucursale a Băncii Transilvania, în contul RO04 BTRL RONC RT05 1165 7901: în cel mai scurt timp de la finalizarea comenzii veți primi pe e-mail factura proformă, unde veți găsi toate detaliile necesare pentru efectuarea plății.

Comanda va fi procesata doar după ce vom primi confirmarea de plata pe e-mail (comenzi@flowermag.ro). Vă rugăm să completați la explicațiile de plată informațiile din factura proformă (ID comandă, produs comandat).

Livrarea aranjamentelor și buchetelor de flori prin florăria online flowermag.ro se face în maximum 6 ore de la confirmarea plății comenzii.

Dacă din motive ce nu țin de Flowermag comanda nu poate fi livrată, ea rămane în stare procesată și disponibilă la livrare timp de 48 de ore. Dacă în acest timp livrarea comenzii nu a putut fi efectuată (din cauze ce țin strict de disponibilitatea destinatarului), comanda de flori se anulează automat dupa 48 de ore, fără posibilitatea de returnare a contravalorii plății.

Inchide meniul
×

Coșul meu